Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.11.2010 09:54 - Призоваване на Архангел Михаил
Автор: prolet05 Категория: Забавление   
Прочетен: 7852 Коментари: 0 Гласове:
10

Последна промяна: 08.11.2010 10:46

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Името му означава „подобен на Бога”. Той е пръв между архангелите и ръководи ангелския орден Добродетели, освен това наблюдава служителите на Светлината и тяхната житейска мисия. Главната му функция е да освободи Земята и нейните обитатели от отровата на страха. Хората, с които се свързва и сътрудничи, се наричат „работници на Светлината”. Той ги съветва да се занимават с духовно обучение и лечение – както професионално, така и като допълнителна дейност.

Архангел Михаил е изключително висок и красив, обикновено носи меч, с който си служи, за да ни освободи от капаните на страха. Ако е край вас, може да видите искри или проблясващи яркосини или пурпурни светлинки. Той притежава огнена енергия и може да се изпотите само от присъствието му.

Освен това той е изключително сръчен в поправянето на електрически и механични уреди, включително компютри. Винаги се отзовава, когато го повикаме за повреден факс, телефон, компютър и различни електронни апарати.

Архангел Михаил повежда и упътва онези, които се чувстват изгубени или тъпчат на едно място – на всекиго според неговата житейска мисия или професионална кариера. Той може да подтикне немотивирания или изплашен човек да започне да действа. Нещо повече, ще му даде ясни указания какво да предприеме, стъпка по стъпка.

Архангел Михаил помага за:

  • Кураж
  • Насока
  • Енергия и жизненост
  • Житейска мисия
  • Мотивираност
  • Закрила
  • Изчистване на пространството
  • Прогонване на духове
  • Повишаване на личната самоувереност и чувство за собствено достойнство

 

 

Призоваване:

Призовете Архангел Михаил винаги, когато се чувствате изплашени и уязвими. Той незабавно ще ви се притече на помощ, ще ви вдъхне кураж и ще ви осигури защита – както физическа, така и емоционална. Ще усетите присъствието на този воин до себе си – като всеотдаен бодигард, който ви закриля. И ако някой таи лоши намерения спрямо вас, нещо в ума и сърцето му ще се промени.

Не е необходимо да казвате някаква официална молба. Например може да кажете:

Архангел Михаил, моля те, ела при мен сега. Имам нужда от помощта ти!

После мислено опишете положението и защо се нуждаете от съдействие. Ще усетите, че той е край вас по характерната му гореща енергия.

 

 

По Дорийн Върчу



Тагове:   архангел,   Михаил,


Гласувай:
10



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: prolet05
Категория: Забавление
Прочетен: 581522
Постинги: 114
Коментари: 170
Гласове: 1740
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930