Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.11.2010 20:11 - Ангелите и промяната на Хилядолетието
Автор: prolet05 Категория: Забавление   
Прочетен: 7074 Коментари: 1 Гласове:
7

Последна промяна: 05.11.2010 20:22

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

imageВие сте много щастливи да живеете в това време на човешката история. Ангелите казват, че повече души искат живот на Земята, отколкото има тела които да ги приемат. Душите действителност стоят на редици, очаквайки Божествено прехвърляне на Земята. Фактът че вие сте тук, в човешкото тяло означава, че вие сте един победител. Бог е избрал вас, да дойдете тук, знаейки, че вие имате много дарове и таланти, които ще облагодетелстват другите негови деца.

image
Ангелите написаха това за вас:

„Вие, както всички други които са въплътени в това време, сте свято и съвършено дете на Бога. Ние разбираме, че вие не винаги се чувствате съвършени и свети, и ние разбираме, че вие често действате не по този начин. Няма значение, Бог създаде вашата душа. Тя съдържа Божията същност или Божествената светлина, която никога не може да бъде заличена, замърсена, или душата ви да бъде отнета от вас. Нищо което вие бихте направили, не може да заличи вашето Божествено наследство.“

 

   

Причината поради която това е отлично време вие да бъдете жив е тази, че ние наближаваме края на една ера, в която човечеството се държи като агресивно животно, лишено от духовно осъзнаване. Ние сме на края на едно време, когато колективно ще открием отново нашите духовни дарове - на интуиция и излекуване. Когато интуицията бъде приета, като една нормално човешка черта, внимавайте, защото светът ще се промени драстично!

   

 

   

Аз вярвам, че голям брой хора от нас имат цел в живота, което ги свързва със обучение на други, относно техният истински духовен произход. Аз вярвам, много хора все още са спящи за да приемат с уважение знанието за тяхната вътрешна Божественост! Те виждат себе си като едно тяло, плуващо безпомощно като корк, подчинено на течението, да им се каже какво да правят. Обаче Бог и ангелите знаят разликата. Те знаят, че ние създаваме нашата действителност чрез нашите съзнателни решения и намерения.

   

 

„Вашите намерения създават вашите изживявания“ - е една от любимите фрази на ангелите. Това което те искат да кажат, е че нашите очаквания са дълбоко вътре в нашето сърце и ум и сценарият на филма, който ние изживяваме и наричаме „живот“. Ако вие попитате себе си, преди да влезете в някаква ситуация „Какво наистина очаквам да се случи тук?“ вие ще бъдете най-големия психолог. Това е защото вашето очакване буквално ще ви предскаже какво ще ви се случи.“

 Съгласуване на числата от ангелите   

Ангелите правят най-доброто за да привлекат нашето внимание и да се свържат с нас. По този начин те ни помагат да уреждаме нашия собствен живот.

Обаче, ние често не вземаме под внимание знаците които те ни дават написани от тях, а по-скоро като съвпадения или като наше въображение.

Ангелите казват:

„Ние не можем да напишем нашите съобщения за вас на небето. Вие трябва да обърнете внимание и да вярвате, когато вие видите някакви модели създавани във вашият живот - и особено в отговор на въпроси или молитви, които сте поставили. Когато вие чуете някаква повтаряща се песен, или видите едно и също число да се повтаря, кой мислите стои зад това? Вашите ангели, разбира се!

 

Вашите ангели често ви изпращат съобщения, показвайки ви последователност от числа. Те правят това по два начина. Първо, те невидимо ви прошепват на ухото, така че да погледнете към часовника забелязвайки часа или специално записан телефонен номер. Ангелите се надяват, че вие ще разберете, че виждате същата последователност на повтарящо се число. Например: Вие може често да виждате числената последователност на 111, и всеки път когато погледнете към часовника, времето е 1:11 или 11:11.

Вторият начин по които ангелите ви показват многозначителна числена последователност, е чрез физическо подреждане, например, една кола пътуваща срещу вас, която има някакъв специален автомобилен номер, който те искат вие да видите, и по този начин, ангелите ви дават определено съобщение.

Ето основните значения на различни числени последователности. Обаче, вашият собствен ангел ще ви каже, ако вашата ситуация носи друго значение за вас. Помолете вашите ангели „Какво се опитваш да ми кажеш?” и те ще бъдат щастливи да ви дадат допълнителна информация, за да ви помогнат да декодирате тяхното числено значение.

111 - Наблюдавайте внимателно вашите мисли, и бъдете сигурни да мислите само това което искате, а не това, което не искате. Тази последователност означава, че има отворена врата за вас, и вашите мисли се проявяват във форма, чрез рекордна скорост. Числото 111 е като ярка светлина.

Това означава, че вселената току що е направила моментална снимка на вашите мисли и ги изявява във форма. Доволни ли сте от тези мисли, които вселената е уловила? Ако не, коригирате мислите си (помолете вашите ангели, да ви помогнат в това, ако вие имате трудност да контролирате или наблюдавате вашите мисли).

222 - Вашите ново посадени идеи са започнали да растат в реалността. Поливайте ги и ги подхранвайте, и скоро те ще изскочат от почвата, така че вие ще можете да видите доказателствата на вашето проявление. С други думи, не губете и пет минути пред чудото. Вашата проява скоро ще бъде очевидна за вас. Запазете духа си за добрата работа! Поддържайте положителни мисли, поддържайте потвърждения и продължете да визуализирате.

333 - Извисените учители (възнесените учители) са близо до вас, желаейки да знаете, че вие имате тяхната помощ, любов и подкрепа. Призовавайте ги често, особено когато видите моделите на числото 3 около вас. Някой от най-известните извисени учители като Исус, Моисей, Майка Мария, Куан Юин и Йогананда.

444 - Сега ангелите са ви заобиколили, уверявайки ви в тяхната любов и помощ. Не се тревожете, тъй като помощта на ангелите е наблизо.

555 - „Закопчайте коланите”, тъй като голямата промяна в живота е пред вас. Тази промяна не би трябвало да бъде определяна като „позитивна” или „негативна”, тъй като всички промени са просто естествена част от потока на живота. Възможно е тази промяна да е отговор на вашите молитви, затова продължете да виждате и чувствате себе си в мир.

image666 - Мислите ви, точно сега са небалансирани, фокусирани, твърде много върху материалния свят. Тази последователност на числата ви молят да балансирате мислите си между Небето и Земята. Както известната „Проповед на Планетата”: ангелите ви призовават да се фокусирате върху духа и служене, и знайте, че вашите материални и емоционални нужди, автоматично ще бъдат посрещнати, като един резултат.

777 - Ангелите ви аплодират - поздравления, вие напредвате! Започнете добрата работа, и знайте, че вашето желание се реализира. Това е изключително позитивен знак, и означава, че вие ще трябва също да очаквате да се случат повече чудеса.

888 - Един етап от вашия живот вече приключва, а това е един знак който ви предупреждава така, че вие да можете да се подготвите. Тази последователност на числата, може да означават, че вие сте победили една фаза в емоционалност, нещо свързано с кариерата, или етап във вашите взаимоотношения. Това още означава, че има светлина в края на тунела. В допълнение, това означава: „Реколтата е узряла. Не закъснявайте да я оберете и просто да й се радвате.” С други думи не закъснявайте да направите вашият ход, или да се радвате на плодовете на вашата работа.

999 - Завършване. Това е края на една голяма фаза във вашият личен или глобален живот. Това също е послание към работниците на светлината, които участват в излекуване на Земята и означава „Продължавайте да работите, тъй като Майката Земя, точно сега се нуждае от вас”.

000 - Едно напомняне, че вие сте едно с Бог и да чувствате присъствието на любовта на Бога вътре във вас. Това също е един знак, че ситуацията е изминала един пълен кръг.

 

 

 

 

 




Гласувай:
7



1. zdravezateb - Здравей, пролет
06.11.2010 10:42
Знаеш ли... преди повече от 20-25г , когато като ученик слушах "Un amore gрande"
/ тогава в провинцията не се знаеше английски,а италианския беше екзотика/
... винаги когато я слушах / без да зная текста/ си представях самотен мъж на самотна пейка в огромен парк, а около него хор от ангели/
Благодаря ти за върнатите спомени.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: prolet05
Категория: Забавление
Прочетен: 581681
Постинги: 114
Коментари: 170
Гласове: 1740
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930